Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-05-05@17:49:38 GMT

رمضان، موسم عبادت و شستشوی جان

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۴۳۴۰۸۲

رمضان، موسم عبادت و شستشوی جان

رمضان، موسم عبادت و شستشوی جان در نهر پاک روزه داری است. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما رمضان، موسم عبادت و شستشوی جان در نهر پاک روزه داری است و بندگان خدا در این ماه با اتصال به حلقه های دعا و عبادت، آسمانی می شوند و وجود خود را جانی تازه می بخشند.
ماه رمضان، ماه نزول و بهار قرآن و فرصتی برای تمرین ویژه بندگی، پالایش روح و روان و پرهیز از آلودگی، فصل بازنگری در گذشته و چنگ زدن و پناه بردن به دامن قرآن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان حال و هوای ایران اسلامی متغیر شده و فضایی معنوی بر کشور حاکم می‌شود در این بین کهگیلویه و بویراحمدیها نیز با رسوم دیرینه و کهن خود به استقبال از این ماه پر خیر و رحمت می‌روند. دانلود دانلود


منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۳۴۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امروز انزجار و نفرت علیه صهیونیست‌ها جهانی شده است

ایسنا/قزوین امام جمعه قزوین در خطبه‌های نماز جمعه گفت: امروز انزجار و نفرت علیه صهیونیست‌ها در جهان را مشاهده می‌کنیم، رهبر حکیم انقلاب اسلامی چند سال پیش ۲ نامه برای جوانان اروپایی و آمریکایی نوشتند و همان جوان‌ها امروز دانشجو و استاد دانشگاه هستند و پای کار مرگ بر اسرائیل و آمریکا ایستاده‌اند.

آیت‌الله عبدالکریم عابدینی جمعه ۱۴ اردیبهشت در خطبه‌های نماز جمعه که در مسجدالنبی (ص) قزوین برگزار شد، اظهار کرد: امام صادق (ع) فرمودند چه کسانی عاقل هستند؟ کسانی که از عبادت خود بیشتر لذت می برند و کسانی که بیشتر مراقب عبادت خود هستند، عاقل‌تر محسوب می شوند.

وی بیان کرد: عاقل کسی است که در زندگی دنیایی بهشت را برای خودش کسب می‌کند و ما باید با تلاش در زندگی آخرت خود را آباد کنیم و بدانیم دنیا مزرعه آخرت است و اگر در این دنیا چیزی نکاریم در قیامت دست خالی خواهیم بود و این انسان عاقل است که این گونه فکر می‌کند. بنابراین انسان عاقل هم عاشقانه به سمت عبادت می‌رود و هم مجاهدانه برای آخرت و بهشت خود تلاش می‌کند.

امام جمعه قزوین ادامه داد: امروز انزجار و نفرت علیه صهیونیست‌ها در جهان را مشاهده می‌کنیم و اینها نوید است و حجت را بر ما تمام می‌کند و خدا را برای این شرایطی که پدید آمده است شاکریم.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین تصریح کرد: ملت بزرگ ایران، دانشجویان و قیام‌کنندگان علیه ظلم آمریکایی و صهیونیستی را فرزندان خود می‌دانند و از آن‌ها حمایت می‌کنند زیرا آن‌ها عزیزان صحنه انقلاب و مقاومت هستند.

آیت‌الله عابدینی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب به دلیل بارش‌های کم، ادامه داد: باید تلاش کنیم با همکاری مسئولان، مدیران و مردم ضمن استفاده از شیوه‌های آبیاری مدرن و صرفه‌جویی در مصرف آب و مدیریت صحیح، به این حوزه بیشتر پرداخته شود و همه، وظایف خود را به درستی انجام دهیم.

وی بیان کرد: دولت مردان اگر پیش بینی می‌کنند آب برای کار کشاورزی کافی نیست، باید راهنمایی کنند که کشاورزان محصولی را کشت کنند که کمتر به آب نیاز داشته باشد اما اگر به آن‌ها قول تأمین آب را می‌دهند باید به آن عمل کنند.

به گزارش ایسنا، امام جمعه قزوین اظهار کرد: از مسئولان می‌خواهیم با توجه به شرایط بی‌آبی که برای کشاورزان عزیز پیش آمده و یک‌سال زحمتشان به خطر افتاده است با جدیت بیشتری پای کار بیایند و مشکل این عزیزان را برطرف کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۱ کیلومتر از خط انتقال آب آشامیدنی شهر کرمان شستشوشد
  • وظیفه قالیشویی چیست؟
  • چگونه می‌توان راه و روش امام صادق (ع) را الگو قرار داد؟
  • تدابیر جدید عربستان برای جلوگیری از ورود بدون مجوز به مکه در موسم حج
  • امروز انزجار و نفرت علیه صهیونیست‌ها جهانی شده است
  • آیا فرشتگان می توانند کاری غیر از عبادت را در پیش گیرند؟